söndag 1 november 2015

Träningsdagbok

Gunnesborundan
Tid:16.16
Mål:15.30
Metod: Kämpa och göra mitt bästa när ja springer

Träning:

v.35Tisdag: i Tisdags så var jag förkyld så jag bara hjälpte till ifall dem behövde någon "kon".

Torsdag: Vi hade först en uppvärmning när vi sprang och värmde upp kroppen efter det så värmde vi upp målvakterna. Sen när det var klart så delade man upp oss på en sida var niorna och sköt. På andra sidan var kanterna och linjerna och sköt. Efter det så delade man upp 01:or för sig och 00:or för sig så man fick tid och öva på kombinationer mot ett mål. Tillsist så spelade vi 01:or mot 00:rona.

36.

Onsdag: Vi hade målvaktsträning, så vi övade mest skott. Och man var mer fokuserad på målvakterna då.

Torsdag: I torsdags så tränade vi med 00:orna. Vi började med att värma upp och sedan så fick man gå till en sida om man var kant eller linje och andra sidan om man var nia. Och då hade man lite olika skottövningar. Efter det så hade vi en träningsmatch mot 00:orna och vi skulle öva på skott och vår snabbhet.

v37.

tis: I tisdags så övade vi på passningar. Efter det så hade vi kontringsövningar. Vi körde också lite 3 mot 3 där man skulle träna mycket på försvar och att gå igenom. Efter det hade vi lite skottövningar. Sedan sprang vi ute men jag var tvungen att avbryta efter ett litet tag.

Torsdag: På torsdagen hade vi två timmars handbollsträning med 00:orna Vi började med en gemensam uppvärmning. Efter det så delade vi upp oss och övade på vars en halva av planen eftersom vi  skulle till Göteborg. Efter det spelade vi i 40 minuter.

v.38.


Onsdag: På onsdagen hade vi målvaktsträning. Vi värmde upp. Efter det sköt vi  utespelare på målvakterna och dem tränade mycket kantskott.

Torsdag: På torsdagen hade vi handbollsträning igen då vi tränade tillsammans med 00:orna. Vi hade först uppvärmning osv. Efter det delade vi upp oss 01:or på ena sidan och 00:or på andra sidan. Då hade vi olika skottövningar från niorna , kanterna och linjerna. Sedan spelade vi match mot 00:orna

39

Tisdag:På träningen så värmde vi upp med att vi sprang med en boll och gjorde massa olika saker för att vi skulle bli varma. Efter det hade vi kontringsövningar, positionsskott och efter det så spelade vi lite. Efter det så gick vi ut och joggade av oss lite i vårt egna tempo.


40

Tisdag:Vi gjorde passningsövningar, spelade matcher,spelade igenom våra kombinationer,  gjorde olika kontringsövningar,  I slutet sprang vi gunnesborundan och jag fick avbryta eftersom jag fick ont igen.



Vid olika tillfällen har jag fått avbryta löpningsträningen både på idrotten och handbollsträningen. Så jag känner att jag inte har kunnat mäta min förbättring på bästa sätt.  Jag har haft ont och vi vet inte direkt vad det är. Det började när jag skulle försöka springa lundaloppet i år och jag var tvungen att åka till akuten för dem trodde det var blindtarmen, men det var det inte. Jag har varit hos en läkare och gjort olika kontroller men jag ska tillbaka och göra flera olika kontroller. Den tredje november ska jag göra belastnings ekg.